Ingyenes belföldi repülőjegyet ajándékoz a Japan Airlines

A tokiói olimpiához és paralimpiához kapcsolodóan a szerencsések között 50.000 ingyenes belföldi repülőjegyet sorsol ki a japán légitársaság. A cél a kevésbé ismert tájak felfedezése.

Az idei évben az ország - az olimpiának köszönhetően - 10 millióval több látogatóra számít, mint a korábbi években. Ezt szeretnék kihasználni arra, hogy a látogatók az ország kevésbé ismert tájait is felfedezzék. 

A légitársaság a regisztráció után négy úti célt kínál majd fel, amelyek közül választani lehet. A csoportos regisztráció létszámát négy főben maximalizálták.

Az országba látogató külföldi turisták száma amúgy is rohamosan nő, az elmúlt 5 évben a vendégek száma megháromszorozódott, több mint 30 millióan ismerkedtek meg az ázsiai országgal. A vendékek egyharmada a fővárost keresi fel.

Az olimpiára amúgy jól haladnak az előkészületek, az esemény fő helyszínét, az új tokiói nemzeti stadiont például december 21-én avatták fel.

A Japan Airlines ingyenes belföldi repülőjegyeire február végétől lehet majd regisztrálni, további információkat ITT közöl január elején a légitársaság.

https://tokio2020.blogstar.hu/./pages/tokio2020/contents/blog/88334/pics/lead_800x600.jpg
japan airlines,Minden, amit tudnod kell játékokról,tokió,turizmus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?